img_1025.jpgZálivka tohoto zeleninového salátu sice obsahuje větší množství ingrediencí, ale těch několik desítek vteřin při přípravě se opravdu vyplatí 😉. Pokud byste chtěli připravit verzi pro nedietáře, tak místo zakysané smetany použijte lžíci majonézy…

Recept: (2 velké porce):

– špetka soli

– 1,5 lžičky stévie

– 1 lžíce jablečného octa

– 1 lžíce olivového oleje

– 1 lžička kopru (lze i sušeného)

– 1 lžíce jogurtu

– 1 lžička zakysané smetany (pro nedietáře možno majonéza)

– 1/4-1/3 čínského zelí

– 3 řapíky řapíkatého celeru


Postup:

Tekuté ingredience důkladně promícháme, aby se spojily v zálivku. Zeleninu nakrájíme na drobné kousky. Dodáme zbytek ingrediencí, promícháme a můžeme konzumovat 😉

Dobrou chuť 😉

—–
Salad of celery and chinese cabbage Recipe (2 large servings):

– pinch of salt

– 1.5 teaspoons of stevia

– 1 tablespoon cider vinegar

– 1 tablespoon olive oil

– 1 teaspoon of dill (also dried)

– 1 tablespoon yogurt

– 1 teaspoon of sour cream

– 1 /4-1 /3 Chinese cabbage

– 3 scapes celery

  

Comments

comments