Chef MUM

Milovnice dobrého jídla, hezkých fotek a svého malého raubíře ❤️

Page 24 of 26

Valoria Castle & Garden Praha

Do této luxusní restaurace jsme se dostali na konci února v rámci Grand restaurant festivalu 2016.

Na úpatí Pražského hradu vás okouzlí romantický výhled, který byl dříve výsadou králů. Terasa je vyhřívaná a celoročně v provozu. Vaří zde jedinečné pokrmy české a francouzské kuchyně, které kombinují tradici s nejmodernějšími postupy.

Continue reading

Výživná polévka z červené čočky a cukety (Nutritious red lentil and zucchini soup)

Když nestíhám a přeci jenom chci udělat teplou večeři, vařím často zeleninové krémy. Červenou čočku používám ráda,  protože je její příprava rychlá 😉…
Continue reading

Zeleninovo-ovocný salát s quinoou a uzeným tofu (Vegetable-fruit salad with quinoa and smoked tofu)

img_0981.jpgK použití quinoy v kuchyni jsem se dlouho odhodlávala. Detailní prostudování jejích výživných hodnot mě nakonec přesvědčilo a tahle „matka všech  obilnin“ se stala stálicí v našem jídelníčku.
Continue reading

Avokádový bílkovinný talíř (Avocado protein plate)

img_0299.jpg Miluji avokádo,  je plné vitamínů, zdravých tuků a chutná prostě skvěle. Tento recept je možnou inspirací na slanou snídani, případně večeři…


Continue reading

Thajská kuřecí polévka – má domácká verze (Thai chicken soup-my version)

img_0824.jpgMiluji thajskou polévku tom kha kai, všechny recepty, co jsem na ní našla, ale v sobě obsahovaly ingredience, kreré musíte shánět ve specializovaných prodejnách… Zkusila jsem experimentovat a výsledek z běžně dostupných surovin (iTesco/Rohlík), které Vám v Praze dovezou až ke vchodovým dveřím, všechny ochutnávající nadchnul… Samozřejmě není nad originál, ale na domácí rychlé uspokojení chutí to jistě postačí😉…


Continue reading

« Older posts Newer posts »

© 2025 Chef MUM

Theme by Anders NorenUp ↑

Close