Jestli máte rádi bublaninu, třeba Vás zlákám vyzkoušet svoji odlehčenou verzi. Zkoušeli jsme ji i v bezlepkové variantě a rozhodně nezklamala 😉…
I když cuketu mám ráda, všechny dosavadní pokusy na „zdravé varianty“ různých slaných nákypů či placiček dopadaly špatně. Zkusila jsem tedy věřit své intuici a poslední pokus předčil všechna očekávání…
Do této malé rodinné restaurace v Horních Dubenkách (kraj Vysočina) jsme se dostali při cestě na Moravu.
Majitelé vycházejí z jednoduché vize: ať v Praze nebo na chudší Vysočině se lidé chtějí dobře najíst. A skutečně! Vafle, palačinky, slané koláče kiše (quiche), cibulačka, hovězí po burgundsku v podání kuchaře a cukráře Rémiho, který dříve vařil také ve Švýcarsku, USA či Belgii včetně dvou podniků s michelinskou hvězdou, jsou hitem.
Jako další alternativu snídaňového menu Vám nabízím recept na bezlepkové rýžové lívanečky. U nás měly velký úspěch, tak překvapte své milované skvělou snídaní i Vy 😉…
Asi ta nejjednodušší úprava lahodných batátů, jak jednou okusíte, budete se k ní určitě vracet. Batátové plátky se hodí buď jako elegantní lahodná příloha, nebo třeba jako „ňamka“ večer k vínu…
© 2025 Chef MUM
Theme by Anders Noren — Up ↑