Protože cuketová sezóna ještě nekončí a my doma experimentujeme o sto šest, přináším Vám tentokrát recept na skvělé lehké zobání, které si užijete bez výčitek a které zmizí rychlostí blesku 😉
Protože cuketová sezóna ještě nekončí a my doma experimentujeme o sto šest, přináším Vám tentokrát recept na skvělé lehké zobání, které si užijete bez výčitek a které zmizí rychlostí blesku 😉
K pečení domácích sušenek jsem se odhodlávala dlouho. Trošku mě děsila přestava množství práce a nejistého úspěchu u mého nejmladšího testovače. Když jsem si pořídila sadu razítek na sušenky, nebyla už cesta zpět… A tak začala naše první sušenková sezóna 😉
RAW desertů jsem už připravila hodně. Tento dort si nás ale získal na první ochutnání a jeho skvělá konzistence vyloženě vybízí k jeho otestování i ze strany „RAW nepolíbených“ gurmánů… Tak proveřte stav zásob ořechů a datlí a vzhůru do toho 😉
© 2025 Chef MUM
Theme by Anders Noren — Up ↑