Jako další alternativu snídaňového menu Vám nabízím recept na bezlepkové rýžové lívanečky. U nás měly velký úspěch, tak překvapte své milované skvělou snídaní i Vy 😉…
Recept
cca 2 porce
- cca 130g rýžové mouky
- 1 vejce
- 100 ml libovolného mléka
- 1 lžička ghí (nebo kokosového oleje či másla)
- 1 lžíce sladidla dle chuti (stévie/med/agávový sirup)
- 1 lžička prášku do pečiva
- ovoce a jogurt na ozdobu
Postup
Všechny ingredience smícháme v hladké těsto. Na pánvičce pečeme malé lívanečky buď na sucho či na malém množství kokosového tuku. Podáváme zdobené ovocem a jogurtem dle své chuti.
Dobrou chuť 😉
Gluten-free rice pancakes – Recipe (2 servings): about 130 grams of rice flour, 1 egg, 100 ml of any milk, 1 teaspoon of ghee (or butter or coconut oil), 1 tablespoon of sweetener to taste (Stevia / med / Agave Syrup), 1 teaspoon baking powder, yoghurt and fruit for garnish
Napsat komentář