Těstoviny doma, lehce a bez mouky? Mám pro Vás vyzkoušený, rychlý a současně výtečný recept, tak vzhůru do zkoušení!

Recept

1 – 1,5 porce

  • 3 šťastná vajíčka
  • 100g mozzarelly v nálevu
  • špetka kvalitní soli

Postup

Mozzarellu necháme okapat, nakrájíme ji na kousky a rozmixujeme společně s vajíčky a trochou soli do hladkého krému. Těsto vylijeme na pečící papír, rozetřeme jej do tenčí vrstvy a pečeme do zezlátnutí cca 10 min na 160 st. Po dopečení těstovinový plát sejmeme z pečícího papíru, stočíme jej do ruličky a krájíme těstoviny dle naší fantazie. Podáváme s oblíbenou omáčkou, dobrou chuť 😉

Tip: Těstoviny lze skladovat v lednici v krabičce maximálně 3 dny.


LC pasta – Recipe: 3 eggs, 1 mozzarella, salt

Comments

comments