Jako další alternativu snídaňového menu Vám nabízím recept na bezlepkové rýžové lívanečky. U nás měly velký úspěch, tak překvapte své milované skvělou snídaní i Vy 😉…

Recept

cca 2 porce

  • cca 130g rýžové mouky
  • 1 vejce
  • 100 ml libovolného mléka
  • 1 lžička ghí (nebo kokosového oleje či másla)
  • 1 lžíce sladidla dle chuti (stévie/med/agávový sirup)
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • ovoce a jogurt na ozdobu

Postup

Všechny ingredience smícháme v hladké těsto. Na pánvičce pečeme malé lívanečky buď na sucho či na malém množství kokosového tuku. Podáváme zdobené ovocem a jogurtem dle své chuti.

Dobrou chuť 😉


Gluten-free rice pancakesRecipe (2 servings): about 130 grams of rice flour, 1 egg, 100 ml of any milk, 1 teaspoon of ghee (or butter or coconut oil), 1 tablespoon of sweetener to taste (Stevia / med / Agave Syrup), 1 teaspoon baking powder, yoghurt and fruit for garnish

Lívance 4

Lívance 3

Lívance 2

Lívance 1

Comments

comments